Kuvaukset

Ilmakuvat tarjoavat katsojille poikkeavan kuvakulman lintuperspektiivistä. Ilmakuvat voidaan ottaa korkeuksista sekä kuvakulmista, joita ei ole mahdollista saada perinteisin keinoin. Perinteinen kuva voi muuttua pienelläkin kuvakulman nostolla aivan erityiseksi. Hyödynnän uusinta drone-teknologiaa ja tuotan teräviä, korkean resoluution kuvia, jotka tuovat esiin kuvattavan kohteen.

Kattojen ja julkisivujen drone-ilmakuvaukset

Drone eli miehittämätön ilma-alus on pienoiskopteri, jonka avulla kuvaan niin kattoja kuin julkisivujakin.  Dronella tehtävät tarkastukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto tarkastuksiin. Visuaalisia taltiointeja voidaan käyttää myöhemminkin tilanteen vertailussa.

Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista toiminnassani. Olen rekisteröitynyt ja Trafin verkkokokeen suorittanut lennättäjä. Toimin aina Trafin ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä toimintani on vastuuvakuutettua.

Asiakkaani säästävät palveluni avulla ajassa ja telinekustannuksissa.

Suunnittelen ja tuotan persoonallista ja asiakaslähtöistä sisältöä yksityishenkilöille, yrityksille ja seuroille. #mainosvideot #yritysvideot #juhlavideot #asuntoesittelyvideot #henkilöbrändäysvideot #tapahtumavideot #maisemavideot

Rode Wireless Go langaton mikrofonisysteemi-testaus
DJI Mavic Mini dronella kuvauksia Tawast Golf kesä 2020