Dronekuvaus

Ilmakuvat

Ilmakuvaus tarjoaa katsojille poikkeavan kuvakulman lintuperspektiivistä. Ilmakuvaus voidaan toteuttaa korkeuksista sekä kuvakulmista, joita ei ole mahdollista saada perinteisin keinoin. Perinteinen kuva voi muuttua pienelläkin kuvakulman nostolla aivan erityiseksi. Hyödynnän uusinta drone-teknologiaa ja tuotan teräviä, korkean resoluution kuvia, jotka tuovat esiin kuvattavan kohteen.

Dronet tekevät ilmakuvaamisesta paljon yksinkertaisempaa ja jopa laadukkaampaa samalla, kun halun kuvamateriaalin tuottaminen on huomattavasti edullisempaa.

Kiinteistöjen ja rakennustyömaiden drone-kuvaukset

Asuntojen ja kiinteistöjen ilmakuvaukset esim. myyntitarkoituksessa luo ostajalle kokonaisvaltaisemman ja mielenkiintoisemman tarkastelukulman potentiaaliseen uuteen kotiin tai yritykselle uusiin tiloihin. Dronea voidaan hyödyntää myös kertomalla sijainnista. Myöskin sisäkuvauksia voidaan suorittaa dronella asunnon tilat huomioon kuitenkin ottaen. On todettu että dronekuvat ja dronevideot lyhentävät asuntojen ja kiinteistöjen myyntiaikoja ja herättävät laajempaa kiinnostusta yksittäisiin kohteisiin

Kattojen ja julkisivujen drone-kuvaukset

Dronella tehtävät tarkastukset ja kuvaukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto perinteisesti tehtäviin tarkastuksiin. Visuaalisia taltiointeja voidaan käyttää myöhemminkin tilanteen vertailussa.

Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista toiminnassani. Olen rekisteröitynyt ja Trafin A1/A3 verkkokokeen sekä A2 lisäteoriakokeen suorittanut kauko-ohjaaja. Toimin aina Trafin ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä toimintani on vastuuvakuutettua.

Asiakkaani säästävät palveluni avulla ajassa ja telinekustannuksissa.

Kuvauskalusto : Mavic 2 Pro, Mavic Mini