Ilmakuvaus

Ilmakuvaus tarjoaa katsojille poikkeavan kuvakulman lintuperspektiivistä. Ilmakuvaus voidaan toteuttaa korkeuksista sekä kuvakulmista, joita ei ole mahdollista saada perinteisin keinoin. Perinteinen kuva tai video voi muuttua pienelläkin kuvakulman nostolla aivan erityiseksi. Hyödynnän uusinta drone-teknologiaa ja tuotan terävää, korkean resoluution kuva-, ja videomateriaalia, jotka tuovat esiin kuvattavan kohteen parhaat puolet.

Kiinteistöjen ja rakennustyömaiden ilmakuvaukset

Kiinteistöjen ja rakennustyömaiden ilmakuvaukset

Asuntojen ja kiinteistöjen ilmakuvaukset esim. myyntitarkoituksessa luovat ostajalle kokonaisvaltaisemman ja mielenkiintoisemman tarkastelukulman potentiaaliseen uuteen kotiin tai yritykselle uusiin tiloihin. Dronea voidaan hyödyntää myös kertomalla asunnon tai kiinteistön sijainnista.

Rakennustyömaiden ilmakuvaukset ovat nykyisin erittäin yleisiä. Kuvauksilla voidaan saada tarkkaa kuvaa rakentamisen edetessä ja materiaalista on helppo luoda aikajanakuva/videokollaasi.

Myöskin sisäkuvauksia voidaan suorittaa dronella asunnon/kiinteistön tilat huomioon kuitenkin ottaen. On todettu että ilmakuvat ja ilmavideot lyhentävät asuntojen ja kiinteistöjen myyntiaikoja ja herättävät laajempaa kiinnostusta yksittäisiin kohteisiin.

Yrityksen markkinoinnissa käytetään paljon ilmakuvausta tehostekeinona.

Kattojen ja julkisivujen ilmakuvaukset

Dronella tehtävät tarkastukset ja kuvaukset ovat erittäin kustannustehokas ja turvallinen vaihtoehto perinteisesti tehtäviin tarkastuksiin. Visuaalisia taltiointeja voidaan käyttää myöhemminkin tilanteen vertailussa.

Varsinkin talven jälkeen katto on hyvä tarkastaa mahdollisilta lumikuormien vaurioilta.

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista toiminnassani. Olen rekisteröitynyt ja Trafin A1/A3 verkkokokeen sekä A2 lisäteoriakokeen suorittanut kauko-ohjaaja. Toimin aina Trafin ohjeiden ja määräysten mukaisesti sekä toimintani on vastuuvakuutettua.

Asiakkaani säästävät palveluni avulla ajassa ja telinekustannuksissa.

Kuvauskalusto : Mavic 2 Pro